Monday, July 18, 2011

Bread Showpiece VS Induksi

Posted by with No comments
Pheww..~
today am going to Alor Star..at last..dapat jugak Kursus Induksi ni..after 9months baru kene panggil [bapak aa lame gile!] my friends yang the same batch ngan saye pon sume dah pegi..saye n yg lelaen from KKBK jek yang belom.tahpape jek..~

well i blieve for these 10days saye akan sangat busy dengan kursus ni.dengar kate kene dengar cramah 24/7.yikes!!but hopefully our kursus ni will be a lot of fun la sebabnye..saye tau kalo saye sangap..mule la saye akan ZzzZzz..hahaha..by the way..today will be my last day jugak to join our TOT course [huu] tak best betol!time ni la kursus TOT n time ni jugak la kene attend induksi..but what to do. anyway..sempat jugak la saye blaja nak bwat bread showpiece and dummy bread walaupon hanye 4days saye join the course.it was fun anyway![kalo tak takde la saye nak sacrifice my weekend kan??]..baru saye tau best jugak bwat showpiece ni.tapi nak bwat die..mak aii..bole tahan susah die.t'pikir cmane la nak force the students utk siapkan within a certain period.padahal mase kitorang bwat ni pon dah rase nak terCIRIT [haha]..anyway..sayonara TOT..n welcome INDUKSI..

guys..enjoy the pics..those pics was from my group's showpiece..[Su,Lissa & Sha..memang best la korang!we had been a great team anyway!]tak sangke kitorang ni sangat talented n dah bole join competition dah pon [perasan doww!!]
Tada!!! comey tak our lil.cute figurines??

our kereta sorong with scattered breads n buns.. =)

BEFORE.our small figurines..

Cute gile our petit kitchen..

our petit kitchen.small table with small breads n buns on top.plus,small old-fashioned oven

What do u think ?

0 comments: